Novosti

Home / Novosti
UPISI U NOVI SEMESTAR

UPISI U NOVI SEMESTAR

Počinjemo sa upisima u novu akademsku godinu! Nadamo se da ste se preko ljeta odmorili i da ste spremni za nove pobjede! Za sve informacije oko upisa, slobodno nam se javite na brojeve telefona ili putem poruke na našoj Facebook stranici.

LJETNI PRAZNICI

LJETNI PRAZNICI

Dragi naši polaznici uživajte u zasluženom ljetnom odmoru. Želimo da se svi odmorite i da cijelo vrijeme svirate! Iduću godinu nastavljamo sa radom.

USPJEŠAN KRAJ GODINE

USPJEŠAN KRAJ GODINE

Nova generacija naših polaznika uspješno je završila ovu akademsku godinu. Uvjerenja su zasluženo u rukama.

DRUŠTVENE MREŽE

DRUŠTVENE MREŽE

Sve novosti, slike, video zapise i slično možete pratiti preko popularnih društvenih mreža. Tako naše sadržaje možete pronaći i klikom na Facebook, Instagram ili Youtube!

NOVA GODINA

NOVA GODINA

Iza nas je još jedna u nizu od vrlo uspješnih godina. Iznimno smo ponosni na sve naše učenike koji napreduju brzo i pokazuju sve veću zainteresiranost i želju za učenjem. Nastavljamo dalje raditi i truditi se biti još i bolji, te ovim putem zahvaljujemo svima na podršci.

UPISI 2019.

UPISI 2019.

Obaviještavamo sve zainteresirane da upisi počinju od petka 16. kolovoza! Slobodno nas kontaktirajte na način koji vam najviše odgovara.

LIBURNICON 2019

LIBURNICON 2019

Od petka do nedjelje (16. – 18. 08.) možete nas doći posjetiti na našem štandu na ovogodišnjem Liburniconu! Dođite, upoznajte profesore i zasvirajte instrument. Vidimo se!!