UPISI U NOVI SEMESTAR

Rijeka guitar centar je glazbena škola s dugogodišnjim iskustvom edukacije polaznika u svim žanrovima glazbe. U školi rade profesionalni glazbenici koji su razvili program nastave za gitaru i bas gitaru tako da ga mogu pohađati početnici koji se prethodno nisu susreli sa sviranjem ili glazbenim teorijom, ali prema potrebi se može kreirati i poseban program za one koji već imaju određeno predznanje, žele se razvijati u određenom žanru, ili se pripremiti za zahtjevne prijamne ispite na glazbenim akademijama.

Naši nastavnici iskusni su pedagozi te tečaj mogu polaziti i djeca, iako je preporučena dob za početak sviranja između 7 i 9 godina, ovisno o tome kada dijete razvije određenu količinu snage u rukama kako bi moglo svirati. A kako je gitara jedan od instrumenata za čije učenje ne postoji dobna granica, tečaj je pogodan za sve uzraste – važno je samo da postoji volja!

Nastavni program baziran je na individualnoj nastavi (instrument), grupnom pohađanju solfeggia (glazbene teorije) te grupnom muziciranju za razvoj svih vještina potrebnih u modernoj glazbi.

RASPORED NASTAVE:

  • Individualni sat gitare ili bas gitare – četiri sata mjesečno u trajanju od 45 minuta (jednom tjedno u terminu prema dogovoru).
  • Nastava glazbene teorije ili solfeggio prema razini glazbenog obrazovanja (grupno) – četiri sata mjesečno u trajanju od 45 minuta.
  • Nastava iz grupnog muziciranja – četiri sata mjesečno u trajanju od 45 minuta raspoređeno po sastavima, a kraj semestra obilježavamo koncertom (zbog preporuka Stožera civilne zaštite, grupno muziciranje je trenutno onemogućeno zbog većeg broja polaznika).

Mjesečna cijena tečaja iznosi 600,00 kn.

Na linku u nastavku možete pregledati program nastave, no kako je baziran na individualnom konceptu podložan je manjim odstupanjima, ovisno o prethodnom znanju polaznika.

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili imate bilo kakvo pitanje, stojimo vam uvijek na raspolaganju putem Facebook stranice, e-mail adrese rijekaguitarcentar@gmail.com ili telefonom +385 91 142 4468.

Leave a Reply

Your email address will not be published.